Beoordelingen van Poké Perfect Nijmegen

Recente recensies

4.0
Sil Tophoven
17 juni 2024

Ik had een medium poké bowl genomen. De vegan zalm. Mijn vader had ook een andere medium bowl genomen alleen had hij een stuk grotere portie dan dat ik had. Ik heb naar mijn mening echt weinig gekregen al helemaal omdat jullie bedrijf al vrij prijzig is. Ik vond dat wel jammer, maar gelukkig was die wel echt super lekker. Dus dat doen jullie echt uitstekend. Heerlijke poké bowl.

Cin
9 juni 2024
babette
28 mei 2024

Harde stukken rijst, siracha mayo ontbrak, verhouding bonen/rest klopte echt niet. Kwaliteit is echt wisselend. Jammer.

R.langen
27 mei 2024

Het was heerlijk!!!! Voor herhaling vatbaar. Tip om op de doos te vermelden welke pocebowl erin zit. Omdat dat niet meteen goed te zien. Onervaren als ik ben, met pocebowls.

Susan
24 mei 2024

Heerlijk!

Kim
9 mei 2024
Lotte
30 april 2024

De bestelling heeft er 2 uur over gedaan. Matige service. Daarnaast was de pokebowl karig belegd en was de spicy tuna alles behalve spicy Volgens mij miste de saus. Jammer. Normaal altijd goede pokebowls.

Iris Vervoort
27 april 2024
Kim
24 april 2024

Normaal ben ik altijd heel tevreden over Poke perfect en bestel ik er ook graag maar helaas was de spekkoek nog bevroren toen deze bezorgd werd en zat er geen mango in mijn pokebowl terwijl ik daar wel extra voor betaald had.

Imke
22 april 2024
Froukje
9 april 2024

Heerlijk gegeten!

Wendela
8 april 2024

Heerlijke pokebowl. Helaas miste er één ingredient. Kan gebeuren. Na een belletje kreeg ik niet alleen een ruime hoeveelheid feta, maar ook nog een blikje drinken erbij. Heel goed opgelost. Bedankt!

I. Kersten
5 april 2024

Veel te weinig tempe en te veel kool en komkommer. Uit verhouding en te veel saus. De kwaliteit wordt steeds minder heb ik het idee. Bezorging was snel.

Anoniem
4 april 2024
Esri van den Braak
31 maart 2024

Sausjes zaten er niet bij en tofu was erg droog! Jammer, de kip proteine bowl was wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
29 maart 2024

Jullie kunnen niet eens een bestelling goed doen, zoek een andere baan

Marijn Lenssen
24 maart 2024

Wij bestellen vaak bij jullie maar dit was een enorme tegenvaller. Eten was echt gewoon koud, bowls enorm matig gevuld qua zalm. Ook een aparte bezorger, niet vriendelijk. Met het geld dat jullie vragen was dit ver beneden verwachting.

Chriet Titulaer
15 maart 2024

Erg lekker met veel verse ingredi√ęnten, alleen te zout

Demi
8 maart 2024

De bestelling werd eerder bezorgd dan afgesproken. Dit was top. Daarnaast hebben we heerlijk gegeten! Helemaal tevreden. Zeker een aanrader. Portie grootte was prima tot ruim voldoende.

Wilma Janssen
5 maart 2024

heerlijke bowls, mooi verpakt, nette levering (keurig op tijd met vooraf bericht). Geen verbeterpunten, wij zijn zeer tevreden !

JOYCE
3 maart 2024

Een normale portie poke bowl was voor ons teveel. De portie komkommer was erg veel en niet in verhouding met de avocado. Bij de andere poke bowl was de knoflook nauwelijks terug te vinden. Jammer dat de sushi rijst al helemaal (door en door) koud was. Al met al waren de smaken, met de apart geserveerde sausjes, helemaal prima!

Daan
1 maart 2024

Pokebowl was heel erg lekker en snel gemaakt. Ik wil vooral complimenten aan het team geven voor extra rekening houden met mijn allergie! Schone handschoenen en mij tips geven over de mogelijkheden in het menu :)) ik voelde me heel erg veilig en welkom!!! Super bedankt toppers

Km
11 februari 2024

Bezorging duurde even maar eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
10 februari 2024

Altijd lekker!

Ilse
6 februari 2024

Erg veel mayonaise zat er in deze keer, echt te veel. Misschien is een apart bakje handiger.

Jolijn
3 februari 2024

De bezorging ging helemaal mis: en veel te laat maar bovenal waren alle pokebowls omgevallen en door de tas verspreid. Super balen. We hebben een klacht ingediend.

Cindy
3 februari 2024
Nikki
3 februari 2024

Snelle levering en wederom heerlijke bowls met gevraagde aanpassing, top!

Marlous
30 januari 2024

Heerlijk eten, goed van smaak. Alleen jammer van het stuk plastic in het eten.

Marja
29 januari 2024

Heerlijk en volgens afspraak gemaakt!

Margriet Privee
25 januari 2024

Pokebowl was goed, alleen waren ze de saus vergeten mee te geven bij mijn bestelling. Daar kwam ik thuis pas achter bij het uitpakken. De zak was dichtgevouwen toen ik hem ophaalde.

Saskia
4 december 2023

altijd lekker!!

Jan Jaap
4 december 2023
Iris Vervoort
2 december 2023

Helaas was de bestelling niet compleet en miste op mijn salade de tofu. Toen ik belde kon ik de volgende dag langs komen om een nieuwe salade te halen en het vergeten product. Verder was de salade wel heel erg lekker!

Emma
28 november 2023

Helaas waren beide poke bowls open gegaan en gekanteld in de tas. Hierdoor hebben wij maar een halve pokebowl kunnen eten.

Danielle
28 november 2023

we bestellen hier altijd onze poke bowls, altijd enorm lekker en vers. Wat ons betreft de lekkerste regio Nijmegen. Deze keer zat er lekker veel saus op, met dank aan mijn teammie Janne. Kwam ze het ook nog even brengen terwijl het kei hard regende - Janne bedankt. Jij hebt een overwinningsbiertje verdient bij ons challetje op de club. Ga zo door team poke perfect, tot de volgende!

Lise Custers
28 november 2023

Bestelling kwam erg laat

Marloes
19 november 2023

Ik had via de eigen site besteld zodat ik een specifieke bezorgtijd kon kiezen. Uiteindelijk kwam de bestelling een uur te vroeg. Hierdoor waren de final touches niet meer knapperig.

Astrid
10 november 2023
Fenna Markus
5 november 2023

Poké bowls zoals altijd erg lekker, veel toppings. Op eentje zat alleen teveel wasabi mayo, normaal is het wat minder en dan is het lekkerder. Maar in het algemeen erg lekker en bezorging was snel. Ze hadden alleen aangegeven eerder te bezorgen, maar het ging alsnog snel dus het maakte voor ons niet uit

Saskia
31 oktober 2023
Jeroen Driessen
28 oktober 2023

Ik ben erg fan van Poke Perfect. Jullie Hawaiiaanse bowls zijn geweldig. Ik bestel The Orignal, die stelt mij nooit teleur. Tot vandaag. De bowl zelf was weer erg goed. Alleen: er zat géén saus bij. Dit vind ik erg jammer, omdat de saus in mijn ogen complementair is aan het hemelse gerecht. De saus, waar ik ook voor betaal, moest ik dus missen helaas. Dit gaat mij echter niet weerhouden om weer bij jullie te bestellen. Maar ik vind het wel jammer en wilde het daarom zeker even melden. Of is het voortaan exclusief saus? Ik hoor het graag. Mailen mag altijd. En bedankt voor het halloween-koekje. Groetjes Jeroen

Dave
21 oktober 2023

Eten was heerlijk en ook nog eens snel bezorgd. Bij opmerkingen geplaatst of ze pleisters hadden, want had me in de vinger gesneden en niets meer in huis. Bij de bestelling zat vier verpakte pleisters. Helemaal top service!

Amalia
10 oktober 2023
Marcel Verbeek
28 september 2023

Supersnel bezorgd door een heel aardige jongen. Lekker verse bowl!

Reactie van Poké Perfect

Bedankt Marcel! Tot een volgende keer. Team Poké

Carlijn van den heuvel
17 september 2023

Mega lekker en goede service!

Reactie van Poké Perfect

Bedankt Carlijn! Tot een volgende keer. Team Poké

Ilse
15 september 2023

Was super!

Reactie van Poké Perfect

Bedankt Ilse! Tot een volgende keer. Team Poké

Bram
12 september 2023

Heerlijk!!!!!

Reactie van Poké Perfect

Bedankt Bram! Tot een volgende keer. Team Poké

Stefan
29 augustus 2023

Ruim 20 minuten na verwachte bezorgtijd, marr was wel erg lekker :)

Reactie van Poké Perfect

Bedankt Stefan! Tot een volgende keer. Team Poké

Sil
22 augustus 2023

Ik ben er dankbaar voor dat er z'n mooi zaakje is voor mensen die vegan eten. Snelle service en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
21 augustus 2023

Smakelijk en mooie combi’s met goede sausjes

Wilco
16 augustus 2023

Extra beef leek niet meer beef dan normaal

Jesse
6 augustus 2023

Goed op tijd en heerlijk. Kip zou warm zijn maar was eerder lauw. Wel prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
5 augustus 2023

Heel snel bezorgd en alles smaakte!

Jesse
30 juli 2023

Netjes bij het bestellen mijn telefoon nummer ingevoerd, echter is deze van de bon verdwenen (?). Rond 17u besteld en pas rond 19u ik het eten hierdoor. Erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermine
28 juli 2023

Omdat we wel vaker bestellen kregen we bij onze laatste bestelling een super lief handgeschreven kaartje en een heerlijke vegan brownie. Heel lief en het was heerlijk!

Moon
27 juli 2023

Al vaker besteld maar tot grote tevredenheid nu al meerdere malen een goed gevulde pokebowl mogen ontvangen, is in het verleden wel eens minder geweest maar nu steeds beter, chapeau

James
19 juli 2023
Quentin
18 juli 2023

Heerlijk eten altijd, alleen doen de prijzen soms pijn voor gezonder eten.

Veerle
15 juli 2023

Ik had erop geschreven dat ik geen ponzu kon kiezen. Maar ik zag dat ze dat wel erbij hebben gedaan. DAT WAS TOP. (Ik mis alleen nog mango als keuze).Voor de rest was het weer super lekker en op tijd bezorgd.

Chichi
28 juni 2023

Het was wederom heerlijk! Ik had de shrimp poke bowl en gyoza, beiden super. Bezorging was ook erg snel, vriendelijke jongen :). niks op aan te merken

Ingrid
26 juni 2023

Te vroeg geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
23 juni 2023

Top!

Jeanine
19 juni 2023

Voor de tweede keer is de saus/dressing vergeten bij een bestelling. Daarom 3 sterrren. Erg jammer! Verder prima poke bowls en goede bezorging.

Lonneke
13 juni 2023

Daan is een topper!

X
12 juni 2023

Lekkere bowl, wel laat bezorgd...

saskia
7 juni 2023
Marieke
6 juni 2023

Erg lekker en er werd rekening gehouden met de dieetwensen.

Hannah
1 juni 2023

Ik had een build your own bowl besteld, en ze waren de zalm vergeten. Na even contact te hebben gehad kreeg ik dit snel nog nageleverd en zelfs een extra hapje ter compensatie, erg aardig!

Floor
29 mei 2023

Twee poke bowls besteld. Waren erg lekker, met mooie, verse ingredi√ęnten goede portie grootte. Vooruit besteld voor een aangegeven tijdstip. Werd 45 min later dan aangegeven tijdstip bezorgd, maar was ook Pinksteren en wij wonen ver van locatie. Bij vriendin die tegelijkertijd had besteld wel precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirte
29 mei 2023

Poke bowl was super lekker en goed gevuld. Werd wat later bezorgd dan de bedoeling was, maar ik had ook vlak voor sluitingstijd besteld. Toen ik belde om te vragen hoe lang het nog ongeveer zou duren werd ik super goed geholpen en ik kreeg extra drinken bij mijn bestelling en kwam het daarna na een kwartiertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J
26 mei 2023
Yvonne
26 mei 2023

Snelle bezorging. De hoeveelheid/portie was zeer ruim

Kim
24 mei 2023

Heel erg lekker!

Laura
24 mei 2023

Erg lekker gegeten en snel bezorgd met de fiets (di avond)!

Annelien
22 mei 2023
Renée
9 mei 2023

Altijd hele lekkere poke bowls! Alleen als je een extra topping aanvinkt dan wordt die vaak vergeten, terwijl je er wel voor betaald. Verder snelle bezorging!

saskia
4 mei 2023
Michael
30 april 2023

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
23 april 2023

Ik vond de Pokebowl mega lekker! Goed gevuld (; alleen jammer dat we er geen sojasaus, gember en zelfs geen sushi stokjes kregen. Moesten uiteindelijk bestek halen bij de supermarkt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Taki Krasowski
14 april 2023

Tempura ebi gekregen ipv tempura chicken

Margriet
14 april 2023

De maaltijden zijn sinds een maand duurder geworden met tegelijkertijd minder variaties. Verhouding rijst, toppings is veranderd. Nu veel meer rijst. Jammer!

Kirsten Luizink
13 april 2023

Heerlijke pokebowl, maar helaas was de bestelling niet helemaal goed. Ik had extra mango besteld, maar dit was niet verwerkt in de pokebowl

sam
11 april 2023

Heerlijke poke bowls. Een belangrijk verbeterpunt is het meenemen van opmerkingen. De poke bowl die ik bestel voor de kids blijft met chilivlokken bestrooid, ondanks herhaalde verzoeken om dit niet te doen en zelfs nabellen om ze er voor de bereiding op te wijzen. Om die reden de kwaliteit wat lager gezet.

Hanna
8 april 2023

Lekker en 10 minuten eerder dan aangekondigd geleverd, super snel.

Koen
3 april 2023

Taaie tempeh, minder gevarieerde vulling, afknapper

Reactie van Poké Perfect

Hi Koen, bedankt voor je review. Jammer dat je niet tevreden bent geweest over onze tempeh. We gaan er natuurlijk vanuit dat de eerstvolgende bestelling weer alles naar wens zal zijn. Team Poké

Rybana
25 maart 2023

ūüĎĆūüŹľsuper

Pim
17 maart 2023

De pokebowls waren heerlijk en toen ik ze op ging halen werd ik erg vriendelijk ontvangen en geholpen.

Reactie van Poké Perfect

Wat leuk om te horen Pim! Bedankt en tot een volgende keer. Team Poké

Teus
13 maart 2023
Loe
11 maart 2023

Gyoza waren echt goed. Zachte onderkant, super knapperige gekartelde bovenkant en niet te vet. Lekker hoor.

Babette
11 maart 2023

Portie deze keer goed, maar echt heel veel edamame en heel weinig zalm. Jammer dat de portiegrootte en/of samenstelling bij elke bestelling anders is.

Corine
26 februari 2023

Heerlijk!!! Niks aan veranderen, perfect zo

Nikki
23 februari 2023

Grote bestelling en daardoor helaas wel wat dingen mis gegaan. Bijvoorbeeld rijst gekregen ipv quinoa, niet heel fijn aangezien deze persoon geen rijst luste

Marit
22 februari 2023
Kim
19 februari 2023

Altijd snel bezorgd en lekker vers

Karlijn
9 februari 2023

Nog steeds erg lekkere pokebowls, maar het wordt wel steeds minder en minder gevuld wat erg jammer is en maakt het soms te duur. Een stuk rendang was niet goed door te kauwen en erg taai.

Jeanette
5 februari 2023

Wij hebben de poké bowl rendang gegeten. Deze was heerlijk! Mooi evenwicht tussen lekker klaargemaakte groenten en sushi rijst. De rendang als topping was zalig gekruid. Bestelling was perfect op tijd. Ik had de glazen bowl erbij besteld. Nu kan ik mijn eigen poke bowl meenemen naar het werk. Heel jammer dat er (nog) geen Poké Perfect in Middelburg zit! Ik hoop dat daar ook een vestiging komt. Die zou het goed doen met al die internationale studenten!

Mira
30 januari 2023
Cindy
28 januari 2023
Manon
27 januari 2023

Super snel klaar en heel lekker eten!